14.jpg
За мен » Публикации   Реклама
 

Публикации, статии и участия в научни конференции и форуми


29 юни - 01 юли 2007 г. участие в Организационния комитет на Национална конференция с международно участие "Технически системи и технологии 2007", проведена в ТУ-София, База Сливен. Участие в научно направление "Динамика и трептения на машините". Изнесен доклад с тема "Методика за определяне на остатъчното състояние на автомобилна гума".

*****

30 март 2007 г. участие в VІІІ-ми Национален конкурс за студентско научно творчество - Бургаски Свободен Университет. Изнесен доклад с тема "Експериментално определяне на спирачното закъснение на автомобили с ABS".

*****

20 октомври 2006 г. участие в Юбилейна научна конференция "20 ГОДИНИ ИНЖЕНЕРНО-ПЕДАГОГИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТ СЛИВЕН". Изнесен доклад с тема "Моделиране движението на автомобил при спиране с отчитане на колебанията му около масовия център".


*****

30 юни - 02 юли 2006 г. участие в Национална конференция с международно участие "Технически системи и технологии 2006", проведена на СТК яз. Жребчево. Участие в научно направление "Динамика и трептения на машините". Изнесен доклад с тема"Математичен модел на система за автоматично регулиране честотата на въртене на дизелов двигател с всережимен регулатор". Статията е отпечатана в списание "Механика на машините", № 66, 2006.

*****

04.2005 г. - участие в научноизследователски проект към Технически Университет - София, База - Сливен на тема "Моделиране и компютърна симулация на процеса на спиране на автомобил".
Членове на научноизследователският екип:
1. проф. д-р инж. Станимир Карапетков /ръководител на проекта/
2. доц. д-р инж. Иванка Монева
3. редовен докторант инж. Стойко Пехливанов
Основната цел на проекта е да се извърши едно комплексно динамично изследване на процеса на спиране на автомобила и на спирачните му възможности според неговите конкретни качества с помощта на компютърна симулационна програма за числено пресмятане на параметрите на процеса. Изследванията по проекта ще бъдат едно естествено продължение на традиционната научна и експертна дейност на представителите от направление "Механика" в База - Сливен към ТУ - София. Резултатите от изследването ще бъдат популяризирани и прилагани в авто-експертната съдебна дейност в страната с оглед адекватната оценка на фактическата пътна обстановка по време на дадено пътно-транспортно произшествие.

*****

01-03 юли 2005 г. участие в Организационния комитет на Национален семинар по Синтез и Анализ на механизми`2005, проведен на СТК яз. "Жребчево". Участие в научно направление "Динамика и трептения на машините".


Автотехнически експертизи, Оценъчни експертизи, консултации

 


Анализ на ПТП - спонсориSMS рекламодатели


SMS реклама на достъпна цена Добави линка си тук за 1,20 лв. с ДДС
sms реклама namerivbg.com
sms реклама bg72.com
sms реклама www.chasovnici-max.com
sms реклама www.crashbg.com
sms реклама domashno.bg
sms реклама smetishte.com/pochistvane-mazeta-tavani-izvozvane-smetishte/
sms реклама obshtini.com
sms реклама romfeya.com
sms реклама www.optim.bg
sms реклама www.vilazbg.com
НачалоПартньори : Условия за ползване : Карта на сайта : SMS реклама :
Фото зона | Всички обяви

Имаме 2418 мнения и 1228 регистрирани потребители в CBG Форума. Най-новият потребител е vvion1
Последно коментирана тема във форума: Въздушни възглавници и монтаж Ем Комплект Дружба 0884333265
Всички права запазени © 2005-2018 CBG™