Спаси живот

Всяка седмица по пътищата на страната загиват десетки невинни хора. Малко са дните без жертви. Такива седмици няма! Статистиката е от страшна по-страшна и всяка година се увеличава.

crash-carКога ще започнем да влагаме разум, когато излезем на пътя? Кога ще спрем да бързаме, когато можем и да не стигнем? Колко още хора ще си отидат, заради 2 минути по-ранно пристигане на дадено място?

На тези отговори, могат да отговорят всички! Когато се променим и станем малко по-човечни. Когато повече шофьори започнат да спират и да правят път на пешеходците, когато започнат да намаляват край пешеходни пътеки и детски площадки, когато престанат да спират по пешеходни пътеки, когато престанат да бързат…

Колко още отговори има? Ако искам да ги изброя всичките, няма да ми стигне цял ден, а отвън ще ми подсказват все нови и нови.

За това Свежа Идея, подема инициатива, за намаляване на пътните злополуки и моли всеки, който е прочел тази новина, поне следващия път като се качи в колата да помисли и да кара по-внимателно. Само с упоритост и постоянство се придобиват добри навици.

Нека се опитаме.

Нека спасим живот!

Желаещите да подкрепят инициативата, могат да използват създадения банер и да го сложат на техният сайт или блог, могат също и да копират статията. НЕ е нужно да упоменават източника, тъй като в случая е важна идеята!

Karai razumno

Ето и кода:

<a href=“http://www.crashbg.com/blog/save-life“ target=”_blank”><img src=”http://www.crashbg.com/img/savelife.jpg” alt=”Karai Razumno” border=”0″ /></a>


Вашият коментар