застраховка гражданска отговорност
При нас може да платите вноските по Вашата застраховка Гражданска отговорност без значение къде е сключвана полицата (ще Ви напомним с телефонно обаждане за следваща вноска или подновяване на полицата).

ЗАСТРАХОВКА ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ В ЯМБОЛ

застраховка гражданска отговорност в Ямбол

В офиса се сключват всички видове застраховки - автокаско, гражданска отговорност, зелена карта, имуществени застраховки, застраховки злополука, професионални отговорности, обща гражданска отговорност и др.

Работим в тясно сътрудничество със следните застрахователни компании - Армеец, Булинс, Булстрад, Лев Инс, ОЗК, Олимпик.

Предлагаме на нашите клиенти пълен пакет от услуги в областта на застраховането, в това число - безплатни професионални консултации, безплатни справки за цените и промоциите при всички застрахователи и подбор на най-подходящата оферта за Вашите индивидуални нужди.

Офиса се ангажира да отговаря на изискванията и да отстоява правата на клиентите си пред съответната застрахователна компания за максималното покритие на застрахователния риск.

Освен желаната от Вас застраховка, в наше лице получавате - коректно обслужване, промоционални цени и доверен партньор за в момента и в бъдеще.

Какво предлагаме в офиса за застраховки в Ямбол:

ДВУСТРАНЕН КОНСТАТИВЕН ПРОТОКОЛ ЗА ПТП

Бланка на двустранен констативен протокол за ПТП
Кога се попълва ДВУСТРАНЕН КОНСТАТИВЕН ПРОТОКОЛ?

Когато при произшествието са причинени само материални щети, които не възпрепятстват движението на двата автомобила на собствен ход и между участниците в произшествието има съгласие относно обстоятелствата, свързани с него.

За всички събития (инциденти, произшествия), за които са изпълнени по-горе посочените условия се попълва двустранен констативен протокол и посещението на КАТ (пътна полиция) на място не е задължително.

За събития, при които горе посочените условия не са изпълнени (не може да бъде съставен двустранен констативен протокол), посещението на КАТ (пътна полиция) е задължително, се съставя протокол за ПТП.

Прочети цялата статия за Двустранен констативен протокол за ПТП